kapr, amur, pstruh
štika, sumec, lín, candát, okoun, bílá ryba
Celoročně máme otevřeno každý týden ve čtvrtek a v pátek od 10 do 17 hodin a v sobotu od 9 do 12 hodin. Těšíme se na vaši návštěvu.
Rybu Vám podle Vašeho přání zabijeme, stáhneme z kůže, naporcujeme, vyfiletujeme nebo vakuově zabalíme.
Věděli jste, že vakuově zabalená ryba ihned zmrazená, je i za měsíc po rozmražení a tepelné úpravě svou chutí k nerozeznání od ryby čerstvé?
V prodejně se na Vás těší Josef Stříteský, vedoucí prodejny.
Druh ryby | Cena v Kč/kg |
---|---|
Kapr výběr (nad 2,5 kg) | 145 Kč |
Kapr I. třída (do 2,5 kg) | 135 Kč |
Amur | 145 Kč |
Pstruh duhový | 200 Kč |
Sumec | 290 Kč |
Štika | 320 Kč |
Candát | 500 Kč |
Okoun | 270 Kč |
Lín | 180 Kč |
Bílá ryba | 70 Kč |
Úkon | Cena za kus |
---|---|
Základní zpracování do trupu Zabití, vykrvení, kuchání, odšupení, stříhání ploutví, oddělení hlavy |
120 Kč |
Půlení ryb Zabití, vykrvení, kuchání, odšupení, stříhání ploutví, oddělení hlavy, půlení |
150 Kč |
Půlení ryb s vyříznutím páteře Zabití, vykrvení, kuchání, odšupení, stříhání ploutví, oddělení hlavy, půlení s vyříznutím páteře |
160 Kč |
Filetování se stahováním Zabití, vykrvení, kuchání, stříhání ploutví, oddělení hlavy, filetování, stažení nebo odšupení |
200 Kč |
Úkon | Cena za kus |
---|---|
zabití a vykrvení | zdarma |
kuchání - pstruh | 10 Kč |
kuchání - ostatní ryby | 20 Kč |
odšupení | 60 Kč |
stříhání ploutví | 20 Kč |
oddělení hlavy | 20 Kč |
půlení nebo porcování | 25 Kč |
stahování z kůže | 70 Kč |
filetování | 100 Kč |
vakuové balení | 10 Kč |
firemní taška | 10 Kč |
Firemní prodejna je umístěna v sídle společnosti: Sádka 148, Lázně Bohdaneč.
Dokladem je pokladní účtenka. DPH je zahrnuto v ceně.
Rybniční hospodářství, s.r.o., Sádka 148, 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO: 492 87 079
tel.: 466 924 203, 777 338 530
www.rybnicnihospodarstvi.cz
Ceník živých ryb a jejich zpracování je platný od 9. 10. 2023
© 2019 Rybniční hospodářství, s.r.o. | foto: Franck Alasseur a Gabriela Chovancová